En lejebil, som hele familien kan nyde

Skal du på ferie med hele familien, er der mange ting, som man skal tage højde for. Foruden at organisere hvornår i skal afsted, bestilling af flybilletter, pakning, planlægge hvor i skal hen, skal i også tage højde for hvilken bil i skal leje til ferien. Bilen er en vigtig del af din ferie da det er din primære måde at transportere dig og din familie fra punkt A til punkt B.

Da I kommer til at bruge en hel del af tiden i bilen, skal du være opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at leje en bil, hvor der lige er plads nok. Vælg en bil der er lidt større, så der er mere frihed til at bevæge jer. Det er vigtigt, hvis der er småbørn med, da de har let ved at blive irriteret og kan råbe og skrige og gøre turen rigtig sur for alle.

Undgå overpakning

Da I rejser sammen som en stor familie, er der utvivlsomt nok også mange kufferter og tasker, som I skal have med. Man skulle umiddelbart tro, at det typisk er kvinderne, som pakker for meget, men skal man tro Holiday Autos, er det lidt overraskende fædrene, som har tendens til at pakke for meget. Grunden til dette skyldes, at der ryger brætspil, kortspil, DVD’er, spillekonsoller med i kufferterne til underholdning under ferien.

Dette har resulteret i, at mange fædre har skulle efterlade det overflødige bagagen i for eksempel en sikkerhedsboks i lufthavnen, fordi tingene ikke længere kunne stoppes i bilen. Det er de færreste mødre, som har stået i denne situation. Vi anbefaler på det kraftigste, at folk ved bestillingen af en lejebil, stærkt overvejer hvilken bilstørrelse man har behov for. Derudover anbefaler vi også at pakke i mindre tasker for bedre at udnytte bagagerummet.

Multi-Purpose Vehicle og minibusser.

De fleste biludlejningsfirmaer har lejebiler med plads helt op til 7 personer, som kaldes for Multi-Purpose Vehicles. Dette er et oplagt valg, hvis I er en familie med far, mor og tre børn. Der er benplads nok til alle, og derudover er der garanteret plads til at have alle jeres ting med. Hvis I har behov for ekstra bagagerum, kan sæderne oftest lægges ned, og derved omdanne bilen til en rummelig varevogn.

Multi-Purpose Vehicles er ikke kun oplagt til en storfamilie på ferie, men den er også velegnet til en gruppe venner, der ønsker at spare på togbilletten for at tage til en stor fodboldkamp, et roadtrip rundt i Danmark osv. I tilfælde af at det ikke er nok, kan man sågar leje minibusser med plads til hele 9 personer. Med sådan en ordentlig minibus skal man ikke være bange for, at der ikke er plads.

Bestil i god tid

Hvad enten I skal på ferie om en uge eller 5 uger, er det altid en god idé at bestille jeres lejebil i god tid. På den måde kan I krydse det af i tjeklisten, så I ikke skal bekymre jer om det senere hen. Derudover er der ofte også mange penge at spare, hvis I bestiller i god tid – lidt ligesom med flybilletter. Husk at bestille lejebil med afhentning ved lufthavnen, da det er mest praktisk.